Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Onder optie
Valkhofscheweg Kavel 4. in Velp 5363 SN

Valkhofscheweg kavel 4.

5363 SN Velp
Koopsom € 267.500,- v.o.n.

Omschrijving

Wonen tussen parkbos en akkerland

Een vrije kavel in Velp
De 4 kavels die Ruimte voor Ruimte aanbiedt, liggen aan de zuidkant van Velp. De kavels variëren in grootte van 2242 m2 tot 2935 m2. Hierdoor ontstaat dus als vanzelf een heel afwisselende en aantrekkelijke omgeving, waar u alle ruimte heeft en letterlijk in het groen, tegenover het parkbos woont. Het plangebied ligt aan...
Lees meer

Kenmerken

Soort object Bouwgrond
Lees meer

Omschrijving

Wonen tussen parkbos en akkerland

Een vrije kavel in Velp
De 4 kavels die Ruimte voor Ruimte aanbiedt, liggen aan de zuidkant van Velp. De kavels variëren in grootte van 2242 m2 tot 2935 m2. Hierdoor ontstaat dus als vanzelf een heel afwisselende en aantrekkelijke omgeving, waar u alle ruimte heeft en letterlijk in het groen, tegenover het parkbos woont. Het plangebied ligt aan de Valkhofscheweg, een rustige straat met weinig autoverkeer en aan weerszijden grasbermen. Deze landelijke sfeer kenmerkt ook de kavels waarvan de achtertuinen grenzen aan een groen buitengebied met akkers en velden. Omdat de woningen op de kavels op ruime afstand van elkaar liggen, wordt het woongenot nog eens extra versterkt. Deze royale, open opzet en de grote tuinen maakt wonen aan de Valkhofscheweg niets minder dan uitgesproken landelijk.

Locatie bouwkavels Velp, in het Noordoosten van Brabant behoort tot de gemeente Grave. Deze gemeente is weer de meest noordelijke plaats in Het Land van Cuijk, een landelijke streek waar de typische Brabantse gastvrijheid, het Bourgondische leven en de Limburgse gemoedelijkheid samenkomen. De ligging aan de provinciale weg N324 maakt dat Velp goed bereikbaar is, met Grave op zo'n drie minuten rijafstand en het centrum van Nijmegen met al haar voorzieningen op een kilometer of vijftien.


Kavelnr.    Type             Oppervlakte ±        Prijs V.O.N.    
1                                                                 Verkocht
2              Vrijstaand      2437 m²                  € 252.500,- 
3              Vrijstaand      2686 m²                  € 257.500,- 
4              Vrijstaand      2935 m²                  € 267.500,- 
5              Vrijstaand      4742 m²                  € 350.000,-

De koopsom is vrij op naam (V.O.N.). In de koopsom zijn begrepen:

De grondkosten;
De notariskosten inzake de juridische overdracht;
De makelaarskosten inzake opdracht verkoper aan makelaar;
De kosten voor kadastrale inmeting van de bouwkavel;
21% BTW en/of 6% overdrachtsbelasting (eventuele wijzigingen in het tarief zullen worden verrekend).
De opgegeven kavelgrootten zijn indicatief. De definitieve kavelgrootte wordt bepaald aan de hand van de kadastrale inmeting.

- See more at: http://www.ruimtevoorruimte.com/bouwgrond-project/velp#sthash.11RDrksM.dpuf

Kijk voor meer informatie over de bouwkavels in Velp op de website van Ruimte voor Ruimte.
Link ruimte voor ruimte: http://www.ruimtevoorruimte.com/velp

De 10 voordelen van nieuwbouw voor u op een rij:

1.Lage bouw-, architecten en bouwbegeleidingskosten
Op dit moment zijn de bouwkosten ongekend laag en kunt u rekenen met een m3 prijs van € 300,- tot € 325,00. Wij komen van een niveau af van meer dan € 500,- euro per m3. Tevens zijn de architecten- en bouwbegeleidingskosten bijzonder laag.

2. Financieel aantrekkelijk
Een nieuwbouwwoning biedt ook nog andere financiële voordelen. U betaalt geen overdrachtsbelasting zoals op een bestaande bouw woning en bespaart bovendien fors op uw energiekosten. Bovendien is de rente nog steeds historisch laag. Wij kunnen vrijblijvend adviseren bij uw financiering.

3. Onderhoudsvriendelijk
U heeft de eerste 10 jaren sowieso nauwelijks onderhoud en vele garanties op uw materialen en uw droomwoning.

4. Duurzaam en verantwoord
U kunt gebruik maken van de meest duurzamere materialen en zo bijdragen aan een beter milieu en alle energiebesparende technieken toepassen die u een mooie besparing opleveren.

5. Dubbele renteaftrek van uw hypotheek gedurende 4 jaar
Indien u een kavel koopt is het nog steeds mogelijk om gedurende 4 jaar van een dubbele renteaftrek te profiteren. De eerste 2 jaar op uw nieuwe woning in aanbouw en uw bestaande woning. De volgende 2 jaar op uw nieuwe woning en uw oude woning.

6. Energiezuinig
Het dak, gevels en vloeren van een nieuwbouwwoning zijn veel beter geïsoleerd dan in een bestaande woning. Hierdoor profiteert u dan ook van beduidend lagere energielasten, zeker in vergelijking met een bestaande woning (-25%).

7. Subsidie op energiezuinige woning
Energiezuinige huizen zijn beter voor het milieu en goedkoper. Vanuit de overheid wordt de toepassing naar energiezuiniger en duurzamer woningen gestimuleerd middels allerlei soorten regelingen.

8. Aangename temperatuur, vernieuwende technieken
Steeds vaker worden nieuwbouwwoningen uitgerust met energiezuinige vloerverwarming, waardoor u een aangenamere temperatuur heeft en bovendien meer inrichtingsvrijheid en ruimte in uw woning. U kunt in deze tijd ook gebruik maken van de nieuwere technieken zoals warmtekoppelingen en koude-/warmte opslag.

9. Gezond en veilig
U kunt uw woning direct voorzien van energiezuinige ventilatiesystemen voor een gezondere leefomgeving, professioneel rookalarm en inbraakwerend hang- en sluitwerk is iets wat standaard wordt meegenomen in deze tijd.

10.Uw eigen droomwoning
Last but not least kunt u op deze manier echt uw eigen droomwoning creëren.
Overdracht Status Onder optie Koopsom € 267.500,- vrij op naam Aanvaarding In overleg Bouwvorm Soort object Bouwgrond Bouwvorm N.v.t. Bouwgrond Ja Ligging Aan rustige weg, vrij uitzicht, open ligging en in bosrijke omgeving Indeling Perceeloppervlakte 2935 m² Kadasteroppervlakte 2935 m² Kadastrale gegevens Gemeente GRAVE Sectie K Perceelnummer 214 Oppervlakte 2935 m² Eigendomssituatie Volle eigendom
Route van naar Valkhofscheweg kavel 4., 5363 SN Velp

Brochure

Gebruik het onderstaande formulier om de brochure van deze woning te downloaden.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring