Wij scoren een 9,2 op Funda!
Van Casteren - NWWI logo
Van Casteren - NRVT-RT 1

Woning kopen

Wil je een woning gaan kopen?

Met name in een hectische woningmarkt, waarbij de vraag fors groter is dan het aanbod, is het voor kopers een zoektocht om het juiste huis te vinden. Wij weten als geen ander waar de huizen op de markt komen en volgen de woningmarkt dan ook nauwlettend. Heb je eenmaal je droomwoning gevonden, maar ben je een van de vele geïnteresseerden? Schakel juist dan de expertise in van Van Casteren Makelaardij en Taxatiebureau. Je komt dan ongetwijfeld in een betere en meer zekere positie terecht!

Bij de begeleiding van een aankoop van een woning streven we ernaar jouw ideale ‘thuis’ te vinden. Dat is een intensieve zoektocht. Tijdens dit traject adviseren we je zo goed mogelijk op bouwtechnisch, juridisch en financieel gebied en voeren wij – in overleg – de onderhandelingen namens jou met de verkopende partij.

Hoe gaat de aankoop van een woning?

Wanneer je besluit samen met ons je droomwoning aan te kopen, dan gaan wij ons richten op de verkoper of zijn makelaar en zullen wij voor jou de beste deal proberen te sluiten. Hierin is niet alleen het bedrag belangrijk. Ook jouw voorwaarden om tot een zorgeloos proces te komen nemen wij hierin mee.

Van Casteren Makelaardij en Taxatiebureau helpt kopers bij het zoeken, bezichtigen en onderhandelen, geheel onafhankelijk en objectief. Wanneer een overeenkomst is gesloten met de verkoper helpt de makelaar ook bij de afhandeling van de aankoop, zoals het doornemen van de koopakte, afhandeling bij de notaris, de inspectie en de sleuteloverdracht.

Dankzij onze betrokken manier van werken kunnen we steeds het nieuwste woningaanbod met je delen en zorgen we dat bouwkundige, juridische en financiële consequenties inzichtelijk zijn.

Bij een bezichtiging gaat één van onze makelaars met je mee en let daarbij voor jou op de details en kleine lettertjes. Op deze manier bieden we je ruimte voor een doordachte beslissing op basis van de juiste informatie en het juiste gevoel.

In overleg met jou als opdrachtgever voeren wij tactisch en doordacht de onderhandelingen en verzorgen wij een heldere en soepele afwikkeling tot aan de overdracht.

Waarom Van Casteren Makelaardij en Taxatiebureau?

Op de belangrijkste momenten in jouw leven wil je de beste professionals. Of het nu een arts, notaris of advocaat is. Voor woningen willen wij dat zijn. Een makelaar die bewezen beter is. Kies daarom voor Van Casteren Makelaardij en Taxatiebureau!

Wij hebben niet alleen kennis van zaken, maar ook plezier in ons vak. Wij streven ernaar jou op een plezierige wijze begeleiding te bieden. Een goede persoonlijke relatie is immers een voorwaarde voor goede dienstverlening.

Wij streven ernaar om te excelleren in onze dienstverlening en zijn gedreven onderhandelaars met altijd het beste resultaat voor ogen voor jou als cliënt. Ons team is goed opgeleid en volledig op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de woningmarkt.

Neem vrijblijvend contact met ons op

Neem contact met ons op middels het formulier.
Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

"*" geeft vereiste velden aan

Bel mij terug

Laat hier jouw telefoonnummer en bericht achter. Dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.