Wij scoren een 9,2 op Funda!
Van Casteren - NWWI logo
Van Casteren - NRVT-RT 1

Wij zijn Van Casteren Makelaardij en Taxatiebureau

Er komt veel kijken bij het aankopen of verkopen van een woning of bedrijfspand. Van Casteren Makelaardij en Taxatiebureau is al 30 jaar jouw gids in deze wereld van regels, zodat je zaken kunt doen zonder verdere zorgen aan jouw hoofd. De bijzaken en details regelen wij. Op het gebied van onroerend goed ben je bij ons zeker aan het juiste adres.

Van Casteren Makelaardij en Taxatiebureau staat voor kwaliteit. We hebben een breed aanbod aan woningen en bedrijfsruimtes. De aankoop of verkoop van een woning kan een ingrijpende gebeurtenis zijn. Onze deskundige, enthousiaste medewerkers zetten de klant altijd centraal en zorgen dat alles goed geregeld is.

Theo van Casteren is in 1993 gestart aan de Scheisestraat in Schaijk. Rond 2008 was het bedrijf zo gegroeid dat het huidige kantoorpand aan de Pastoor van Winkelstraat in Schaijk werd betrokken. In 2021 zijn Luuk Bruijsten en Mark Jansen toegetreden om de makelaardij en het taxatiebureau nog verder te laten ontwikkelen op het gebied van wonen, bedrijfsmatig vastgoed en agrarisch vastgoed.

De diensten van Van Casteren Makelaardij en Taxatiebureau zijn het bemiddelen van de aan- en verkoop van onroerend goed, het verzorgen van taxaties en het geven van adviezen.

Onze visie

Wij zijn van mening dat je heel goed moet zijn in wat je doet. Dat lukt niet als je een te groot pakket in diensten aanbiedt. Van Casteren Makelaardij en Taxatiebureau focust zich puur op bemiddeling in onroerend goed en taxaties. De betrokken medewerkers hebben hier de benodigde ervaring mee en bieden veel kwaliteit.

Wij staan voor een persoonlijke benadering. Door onze brede kennis en ervaring in het vastgoed kunnen we altijd maatwerk leveren in vastgoedadvies: van verkoop en verhuur tot taxeren en ontwikkeling. Zo is Van Casteren Makelaardij en Taxatiebureau een betrouwbare partner bij belangrijke beslissingen in het leven.

Onze diensten

De deskundige medewerkers van Van Casteren Makelaardij en Taxatiebureau helpen je graag bij vragen en opdrachten op het gebied van onroerend goed.

Het verkopen van jouw woning is geen alledaagse gebeurtenis. Er komt heel wat bij kijken en na de verkoop van jouw woning moet je daar wel een goed gevoel aan overhouden. Het is daarom verstandig dat je jezelf laat bijstaan door een makelaar van Van Casteren Makelaardij en Taxatiebureau die jouw woning voor een goede prijs verkoopt en de voorwaarden stelt die je wenst.

Een nieuwe woning kopen doe je niet zomaar. Er komt veel bij kijken en het heeft grote financiële consequenties. Het is daarom belangrijk om je van tevoren goed te oriënteren en jouw wensen in kaart te brengen. Van Casteren Makelaardij en Taxatiebureau helpt je graag bij de zoektocht en aankoop van jouw nieuwe woning.

Om de waarde van jouw woning of pand te bepalen, kun je Van Casteren Makelaardij en taxatiebureau om een taxatie vragen. In overleg met jou bepalen we eerst het doel van de taxatie en waar je het taxatierapport voor nodig hebt. Dat kan voor aankoop of verkoop van onroerend goed zijn, maar onder meer ook voor het verkrijgen van een hypotheek, een boedelscheiding of een meningsverschil met de fiscus. Onze ervaren taxateurs stellen in jouw opdracht een professioneel rapport op.

Voor de verhuur van een woning of bedrijfspand heb je specifieke kennis van de markt nodig. Daarbij kan Van Casteren Makelaardij en Taxatiebureau helpen en ontzorgen. Onze deskundige medewerkers beschikken over goede lokale kennis en een breed netwerk. Met onze ervaring en uitgebreide werkwijze streven wij naar een geslaagde bemiddeling tussen huurder en verhuurder, waarna de afspraken worden vastgelegd in een huurovereenkomst. Daarmee zorgen we voor een aangename verhuurperiode voor beide partijen.

Wat onze klanten vertellen

10

De makelaar met mensenkennis en de juiste kandidaten kan selecteren, aandacht heeft voor zowel verhuurder als huurder.
Dhr. Tournier (Een funda gebruiker)

7,8

Prima , komt afspraken na en komt met goede suggesties. Is zeker aan te bevelen; kent de regionale markt goed.
Dhr. Voet

10

Hij was gewoon super! Alle vragen snel beantwoord, goede adviezen en heldere communicatie. Korte lijntjes, geen 9 tot 5 mentaliteit.
Dhr. van Verseveld

10

Wat hebben wij een fijne makelaar in de arm genomen! Mark van van Casteren makelaars was onze makelaar, een enthousiast vriendelijke eerlijke makelaar. Altijd bereikbaar en kon overal antwoord op geven. Wij geven Mark een dikke 10 en raadt hem iedereen aan! Bedankt Mark!!!
Mevr. Broes – de Nobel

9

Het contact was prima, bij vragen werden we gelijk geholpen en alles werd duidelijk uitgelegd, we zijn erg goed begeleid, top
Dhr. Pashouwers (Een funda gebruiker)

10

Contact is prima. Makelaar is heel alert. Ik zou deze makelaar iedereen willen aanbevelen. Snel in de actie.
Mevr. Kwint

Ons team

Theo van Casteren RM-RT

Makelaar / Taxateur en oprichter (partner)

Theo heeft een schat aan kennis. In de regio is hem geen locatie onbekend. Begonnen als eigenaar van een agrarisch bedrijf en in 1993 gestart met de makelaardij en taxatieburo. Langzaam is Theo het stokje aan het overdragen en vervult hij een eervolle seniorrol. Want zoveel kennis laten wij natuurlijk niet verloren gaan.

Luuk Bruijsten ARMT

Assistent Makelaar / -Taxateur (partner)

Geboren en getogen in Ravenstein. Al ruim 15 jaar werkzaam bij Van Casteren Makelaardij en mede daardoor voorzien van een gewogen hoeveelheid aan kennis en een ruim netwerk. Luuk komt graag bij je langs voor onder andere een verkoopadvies of taxatie.

Mark Jansen KRMT-RT

Kandidaat Makelaar en Register Taxateur

In 2018 gestart bij Van Casteren Makelaardij en sinds 2021 mede-eigenaar samen met Theo en Luuk. Mark, afkomstig uit Haren, houdt zich voornamelijk bezig met verkoop en taxeren van zowel woningen als bedrijfsmatig vastgoed.

Jan Janssen

Adviseur en Assistent Taxateur

Na zijn afstudeerstage HBO Vastgoed en Makelaardij is Jan binnen het bedrijf blijven hangen. De steun en toeverlaat op het kantoor met aanstekelijke ambitie om de beste taxateur van de omgeving te worden.

Roniet Koopmans

Commercieel medewerkster binnendienst

Bel mij terug

Laat hier jouw telefoonnummer en bericht achter. Dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.