Wij scoren een 9,2 op Funda!
Van Casteren - NWWI logo
Van Casteren - NRVT-RT 1

Zakelijk taxeren

Wil je jouw zakelijk onroerend goed laten taxeren?

Er zijn verschillende redenen waarom je een taxatierapport nodig hebt voor jouw (bedrijfs)pand. Te denken valt aan de volgende situaties:

 • Je koopt een bedrijfspand en vraagt hiervoor een hypotheek aan
 • Verhogen of wijzigen hypotheek
 • Verbouwen en / of verduurzamen en vraagt hiervoor een hypotheek aan
 • Boedeldeling bijvoorbeeld bij een scheiding
 • Bedrijfsbeëindiging

 

Wat het doel ook is, Van Casteren Makelaardij en Taxatiebureau staat voor je klaar. We bepalen niet alleen de marktwaarde, maar pluizen ook alle details voor je uit. Zo behoeden we je voor verrassingen en heb je alles onder controle. Van A tot Z.

Wij taxeren de volgende bedrijfsmatige objecten:

 • Kantoren
 • Bedrijfsruimte
 • Winkels
 • Horeca
 • Agrarisch vastgoed
 • Etc.

Tevens staan wij op de shortlist voor taxateurs bij de Rabobank.

Als geregistreerd taxateur, aangesloten bij de NVM en het NRVT, zijn wij met name werkzaam in de regio Oss, Maashorst en Maaskant. Door onze brede ervaring in alle segmenten zijn wij gespecialiseerd in het nauwkeurig waarderen van verschillend soorten vastgoed. Afhankelijk van de opdracht en passend bij uw situatie leveren wij op zorgvuldige wijze een gevalideerd taxatierapport.

De kosten voor het taxatierapport zijn afhankelijk van het type rapport en het type object. Neem contact met ons op voor het bespreken van de mogelijkheden en een vrijblijvende prijsopgave.

Hoe gaat de taxatie van zakelijk vastgoed in zijn werking?

Waarom Van Casteren Makelaardij en Taxatiebureau?

Op de belangrijkste momenten in jouw leven wil je de beste professionals. Of het nu een arts, notaris of advocaat is. Voor woningen willen wij dat zijn. Een makelaar die bewezen beter is. Kies daarom voor Van Casteren Makelaardij en Taxatiebureau!

Wij hebben niet alleen kennis van zaken, maar ook plezier in ons vak. Wij streven ernaar jou op een plezierige wijze begeleiding te bieden. Een goede persoonlijke relatie is immers een voorwaarde voor goede dienstverlening.

Wij streven ernaar om te excelleren in onze dienstverlening en zijn gedreven onderhandelaars met altijd het beste resultaat voor ogen voor jou als cliënt. Ons team is goed opgeleid en volledig op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de woningmarkt.

Neem vrijblijvend contact met ons op

Neem contact met ons op middels het formulier.
Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

"*" geeft vereiste velden aan

Bel mij terug

Laat hier jouw telefoonnummer en bericht achter. Dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.