Wij scoren een 9,2 op Funda!
Van Casteren - NWWI logo
Van Casteren - NRVT-RT 1

Woning verkopen

Wil je jouw woning verkopen?

Wil je jouw woning verkopen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij zijn al ons hele leven thuis in de regio Oss, Maashorst en Maaskant en kennen deze omgeving en de huizenmarkt als geen ander. Met meer dan 30 jaar ervaring als verkoopmakelaar in de regio Oss, Maashorst en Maaskant weten we jouw woning goed op waarde te schatten en realiseren we het best haalbare resultaat.

Het verkopen van jouw woning is geen alledaagse gebeurtenis. Er komt heel wat bij kijken. Het is daarom verstandig dat je je bij de verkoop van jouw woning laat bijstaan door een deskundige.

Van Casteren Makelaardij en Taxatiebureau wil je daarbij graag van dienst zijn. Om een beeld te geven van onze aanpak en wat er komt kijken bij het verkooptraject volgt hieronder het proces dat wij doorlopen om de verkoop van jouw woning succesvol te laten verlopen.

 

Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Hoe gaat de verkoop van je woning?

Vanwege ons streven naar hoge kwaliteit kun je bij ons rekenen op de maximale inzet van onze gecertificeerde makelaars en backoffice. We zijn betrokken in elke fase van het verkoopproces en hebben daarbij een adviserende rol. Van de voorbereidingsfase tot aan de afwikkeling van de transactie. Full service gedurende het hele traject van A tot Z.

Bij de begeleiding van de verkoop van jouw woning mag je van ons een proactieve houding verwachten. We nemen graag het initiatief. Daarbij vinden we nauw contact en intensieve communicatie met jou als opdrachtgever heel belangrijk.

Een intensieve samenwerking vereist wederzijds vertrouwen. Tijdens een kennismakingsgesprek zorgen wij meteen voor duidelijkheid over de verkoop en bespreken we jouw wensen. Op basis van een waarde-indicatie bepalen we de vraagprijs en leggen we je uit hoe het verkoopproces er verder uitziet.

Wij zorgen voor een presentatie van hoge kwaliteit van jouw woning en zorgen tevens voor een doeltreffende publicatie in de (social)media.

Bezichtigingen zijn bij ons altijd individueel en worden met zorg uitgevoerd. Het is aan ons om de kijker enthousiast te maken over jouw woning.

Weloverwogen en doordacht voeren wij in overleg met je de onderhandelingen over jouw woning en verzorgen wij een juridisch waterdichte koopovereenkomst met soepele afwikkeling tot aan de overdracht, en indien nodig daarna.

Waarom Van Casteren Makelaardij en Taxatiebureau?

Op de belangrijkste momenten in jouw leven wil je de beste professionals. Of het nu een arts, notaris of advocaat is. Voor woningen willen wij dat zijn. Een makelaar die bewezen beter is. Kies daarom voor Van Casteren Makelaardij en Taxatiebureau!

Wij hebben niet alleen kennis van zaken, maar ook plezier in ons vak. Wij streven ernaar jou op een plezierige wijze begeleiding te bieden. Een goede persoonlijke relatie is immers een voorwaarde voor goede dienstverlening.

Wij streven ernaar om te excelleren in onze dienstverlening en zijn gedreven onderhandelaars met altijd het beste resultaat voor ogen voor jou als cliënt. Ons team is goed opgeleid en volledig op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de woningmarkt.

Neem vrijblijvend contact met ons op

Neem contact met ons op middels het formulier.
Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

"*" geeft vereiste velden aan

Bel mij terug

Laat hier jouw telefoonnummer en bericht achter. Dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.