Wij scoren een 9,2 op Funda!
Van Casteren - NWWI logo
Van Casteren - NRVT-RT 1

Woning taxeren

Wil je jouw woning laten taxeren?

Er zijn verschillende redenen waarom u een taxatierapport nodig heeft voor uw woning. Te denken valt aan de volgende situaties:

    • Je koopt een woning en vraagt hiervoor een hypotheek aan
    • Verhogen of wijzigen hypotheek
    • Verbouwen en / of verduurzamen en vraagt hiervoor een hypotheek aan
    • Boedeldeling bijvoorbeeld bij een scheiding
    • Bepalen van erfbelasting

 

Wat het doel ook is, Van Casteren Makelaardij en Taxatiebureau staat voor u klaar. We bepalen niet alleen de marktwaarde, maar pluizen ook alle details voor u uit. Zo behoeden we u voor verrassingen en heeft u alles onder controle. Van A tot Z.

Als geregistreerd taxateur, aangesloten bij de NVM, NRVT en het NWWI, zijn wij met name werkzaam in de regio Oss, Maashorst en Maaskant. Door onze brede ervaring in alle segmenten zijn wij gespecialiseerd in het nauwkeurig waarderen van woningen. Afhankelijk van de opdracht en passend bij uw situatie leveren wij op zorgvuldige wijze een gevalideerd taxatierapport of een waardebepaling.

Een taxatierapport is direct aan te vragen met een NWWI aanvraagformulier. De kosten voor het taxatierapport zijn afhankelijk van het type rapport en het type object. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende prijsopgave.

Hoe gaat de taxatie van uw woning in zijn werking?

Om een goede taxatie van de woning te bepalen worden de volgende punten meegenomen:

Waarom Van Casteren Makelaardij en Taxatiebureau?

Op de belangrijkste momenten in jouw leven wil je de beste professionals. Of het nu een arts, notaris of advocaat is. Voor woningen willen wij dat zijn. Een makelaar die bewezen beter is. Kies daarom voor Van Casteren Makelaardij en Taxatiebureau!

Wij hebben niet alleen kennis van zaken, maar ook plezier in ons vak. Wij streven ernaar jou op een plezierige wijze begeleiding te bieden. Een goede persoonlijke relatie is immers een voorwaarde voor goede dienstverlening.

Wij streven ernaar om te excelleren in onze dienstverlening en zijn gedreven onderhandelaars met altijd het beste resultaat voor ogen voor jou als cliënt. Ons team is goed opgeleid en volledig op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de woningmarkt.

Neem vrijblijvend contact met ons op

Neem contact met ons op middels het formulier.
Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

"*" geeft vereiste velden aan

Bel mij terug

Laat hier jouw telefoonnummer en bericht achter. Dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.