Wij scoren een 9,2 op Funda!
Van Casteren - NWWI logo
Van Casteren - NRVT-RT 1

Woning verhuren

Wil je jouw woning verhuren?

Verhuren is geen kunst, goed verhuren wel. Behalve een nette huurprijs is de kwaliteit van de huurder van belang. Wanneer je via Van Casteren Makelaardij en Taxatiebureau verhuurt, is de kans groot dat wij de huurders al kennen en als dat niet het geval is zullen wij ze uitgebreid screenen.

 

Uitgebreide expertise

Wij hebben goede lokale kennis en uitgebreide expertise op het gebied van huur; permanent, tijdelijk, op basis van de Leegstandswet, etcetera. Wij zoeken altijd de beste huurder voor jou als particuliere opdrachtgever. Iedere huurder wordt voorafgaand aan de bezichtiging en voordat er toewijzing plaatsvindt volledig gescreend. Wij laten hierbij niets aan het toeval over en de kwaliteit is daardoor gegarandeerd goed!

Hoe gaat het verhuren van een woning?

Van Casteren Makelaardij en Taxatiebureau is niet alleen gespecialiseerd in de aan- en verkoop van woningen, maar ook in het huursegment. Wij kennen de markt als geen ander en weten precies wanneer we actie moeten ondernemen. Wij staan voor een persoonlijke aanpak en ontzorgen van A tot Z, zo hoef je je nergens druk om te maken. Onze ervaren makelaars staan tijdens het gehele proces voor je klaar.

Tijdens een vrijblijvend adviesgesprek bespreken we jouw wensen, alle verhuurmogelijkheden en maken we een rondgang door jouw woning. We bepalen de huurprijs en adviseren over het verhuurtraject.

Van Casteren Makelaardij en Taxatiebureau presenteert jouw woning optimaal aan potentiële huurders. Via Vancasteren.nl, Funda, Facebook, Instagram, Twitter en onze database met potentiële huurders. Geen enkele huurder mag jouw woning missen!

In overleg plant de makelaar de bezichtigingen. Dit kan overdag of ‘s avonds. De makelaar is vraagbaak voor potentiële huurders. Wanneer iemand wil huren, doen wij bovendien een uitgebreide screening.

Wij kennen de laatste wet- en regelgeving over huurovereenkomsten. We stellen het huurcontract op en begeleiden de sleuteloverdracht en de oplevering.

Waarom Van Casteren Makelaardij en Taxatiebureau?

Op de belangrijkste momenten in jouw leven wil je de beste professionals. Of het nu een arts, notaris of advocaat is. Voor woningen willen wij dat zijn. Een makelaar die bewezen beter is. Kies daarom voor Van Casteren Makelaardij en Taxatiebureau!

Wij hebben niet alleen kennis van zaken, maar ook plezier in ons vak. Wij streven ernaar jou op een plezierige wijze begeleiding te bieden. Een goede persoonlijke relatie is immers een voorwaarde voor goede dienstverlening.

Wij streven ernaar om te excelleren in onze dienstverlening en zijn gedreven onderhandelaars met altijd het beste resultaat voor ogen voor jou als cliënt. Ons team is goed opgeleid en volledig op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de woningmarkt.

Neem vrijblijvend contact met ons op

Neem contact met ons op middels het formulier.
Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

"*" geeft vereiste velden aan

Bel mij terug

Laat hier jouw telefoonnummer en bericht achter. Dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.