Wij scoren een 9,2 op Funda!
Van Casteren - NWWI logo
Van Casteren - NRVT-RT 1

Overmorgen

Overasselt

Bijzonderheden

✔ Elk appartement is uniek
✔ Bereikbaar via de lift en met de trap
✔ Heerlijke buitenruimte in de vorm van een tuin met terras of een balkon
✔ Inclusief keuken, sanitair en tegelwerk

Meer informatie?

Bekijk meer informatie over dit project via de officiële site, of neem vrijblijvend contact met ons op.

Omschrijving

Een nieuwe dag, een nieuwe morgen. In Overmorgen kom je thuis. Hier begin je je dag met de zonnestralen op je balkon of in je tuin, en sluit je de dag af op jouw favoriete plek in huis.
In Overmorgen komen in totaal 32 nieuwbouwwoningen, onderverdeeld in 18 appartementen, 5 patiowoningen en 9 rijwoningen. De appartementen en patiowoningen worden te koop aangeboden, de rijwoningen worden verhuurd. Samen vormen ze een mooi hofje, waar het gezellig en vertrouwd wonen is.

Je vindt Overmorgen midden in Overasselt, aan de Hoogstraat, Laagstraat en Garstkampsestraat om precies te zijn. Hier maken de voormalige supermarkt en het pompstation met wasstraat ruimte voor toekomstig wonen in het dorpshart. Jouw thuis, jouw toekomst!

Tot overmorgen!

Met een mooie mix aan woningen biedt Overmorgen voor ieder wat wils. Door te kiezen voor een uniform kleurenpalet voor het metselwerk en de daken straalt het project een eenheid uit. Zoals de naam al doet vermoeden ligt de Hoogstraat iets hoger dan de Laagstraat. Door van drie lagen met een halve kap (de appartementen), naar twee lagen met kap (de rijwoningen), tot anderhalve laag met kap (de patiowoningen) te gaan, wordt een mooie overgang gevormd van het dorpshart naar het omliggende landschap.

De appartementen

Werkelijk elk appartement in Overmorgen is uniek! Dit komt door de variatie in woonoppervlakte en de ligging in het gebouw. Zo zijn er zowel twee-, drie als vierkamerappartementen beschikbaar. Singles en stellen, jong en oud, iedereen zal hier zich thuis voelen!

De patiowoningen

In de patiowoningen in Overmorgen voelt een ieder zich thuis. De begane grond van de woningen is voorzien van een levensloopbestendig woonprogramma, hier komen wonen, koken, bergen, wassen, slapen en baden samen.

Mooi wonen aan de maas

Nieuwbouwplan Overmorgen ligt in hartje Overasselt, een gezellig Gelders plaatsje aan de Maas. Dé ideale plek als je op zoek bent naar dorpse gemoedelijkheid, rust en ruimte, met schitterend natuurschoon én de bruisende stad Nijmegen nabij!

Voor de dagelijkse boodschappen kun je terecht in de supermarkt, die is verplaatst naar de rand van het dorp. Deze ligt, net als de groenteboer en de slager, op loopafstand van Overmorgen. Vanaf Overmorgen heb je werkelijk alles bij de hand, want ook zorg, sportvoorzieningen en basisonderwijs tref je om de hoek.

Project kenmerken

Woonoppervlakte
51m² - 145m²
Kavelgrootte
209m² - 260m²
Aantal kamers
2 - 4
Aantal badkamers
1 - 2

Project informatie

Aantal woningen
32
Start verkoop
Beschikbaar
Start bouw
Naar verwachting Q4 2024
Verwachte oplevering
Medio 2025

Project locatie

ext-appartementen-02-OO

Meer informatie?

Wil je graag meer informatie over dit nieuwbouwproject? Bekijk dan de site van het project! Hier vind je nog meer informatie en afbeeldingen. 

Heeft u hier een vraag over? Neem dan gerust contact met ons op.

Sfeerimpressie

Bel mij terug

Laat hier jouw telefoonnummer en bericht achter. Dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.