Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Verkocht
Rietdijk Peelstraat Kavel 5 in Vorstenbosch 5476 VS

Rietdijk Peelstraat Kavel 5

5476 VS Vorstenbosch
Koopsom € 250.000,- v.o.n.

Omschrijving

Een vrije kavel in Bernheze
De 13 vrije bouwkavels die Ruimte voor Ruimte aanbiedt, liggen in het noordoosten van Vorstenbosch. De kavels variëren in grootte van zo'n 360 m2 tot 960 m2, wat automatisch resulteert in een aantrekkelijke en afwisselende woonomgeving. De sfeer en beleving in het plangebied sluit aan op de landelijke omgeving. Zo blijft de bestaande dubbele bomenrij aan de...
Lees meer

Kenmerken

Soort object Bouwgrond
Lees meer

Omschrijving

Een vrije kavel in Bernheze
De 13 vrije bouwkavels die Ruimte voor Ruimte aanbiedt, liggen in het noordoosten van Vorstenbosch. De kavels variëren in grootte van zo'n 360 m2 tot 960 m2, wat automatisch resulteert in een aantrekkelijke en afwisselende woonomgeving. De sfeer en beleving in het plangebied sluit aan op de landelijke omgeving. Zo blijft de bestaande dubbele bomenrij aan de westzijde behouden en worden aan de oostzijde bomen aangepland die veel voorkomen in de omgeving. U bereikt de kavels via een nieuwe weg die van de Rietdijk door het plangebied loopt naar de Peelstraat. Rijdend over deze weg passeert u in het hart van het plan een groen en open gebied. Dit is een hol liggend grasvlak dat dient als waterberging en waar kinderen naar hartelust kunnen spelen. Het groene karakter wordt versterkt door de ligging van de woningen op de kavel. Omgeven door een riante tuin, geniet u elke dag weer van de ruimte rondom uw woning. Vier van de dertien kavels kijken direct uit op de weilanden aan de oostzijde. En omdat de verkaveling divers is heeft u vanuit elk kavel een doorkijkje op dit aantrekkelijke buitengebied.

Wie de komende zomermaanden kiest voor de landelijk gelegen bouwkavels van Ruimte voor Ruimte kan profiteren van de nog lage prijzen. Maar wees er snel bij want wij zullen vanaf 1 oktober op een aantal projecten de prijzen met 2% indexeren. Zonder u te willen haasten, adviseren wij om nu eens goed rond te kijken bij onze projecten en de juiste keuze te maken. Wij helpen u graag om te zorgen dat u voor 1 oktober de trotse eigenaar bent van een kavel voor uw droomhuis.

Op de website van Business Class vindt u een filmpje met interview dat u in vogelvlucht laat zien hoe u uw droomwoning kunt realiseren en wat Ruimte voor Ruimte voor u kan betekenen. Ga hiervoor naar de website van Business Class en type in de zoekregel Ruimte voor Ruimte in. Het filmpje verschijnt dan direct.

Zelf bouwen in Bernheze
In het noordoosten van Brabant, tussen 's-Hertogenbosch, Oss en Veghel ligt de gemeente Bernheze. In Bernheze geniet u van de rust, ruimte en gastvrijheid die zo kenmerkend is voor het goede leven in Brabant. In de gemeente vindt u verschillende natuurgebieden, zoals de Heeswijkse Bossen en Bedaf in Vorstenbosch. Ten noordoosten van de Bedafse Bergen bevindt zich het uitgestrekte Natuurpark Maashorst en tussen de Bedafse Bergen en Uden liggen de Wijstgronden, in 2004 door de provincie Noord-Brabant uitgeroepen tot het eerste aardkundig monument in de provincie.

Dit in combinatie met de bossen, heide, landerijen en beekjes maakt het gebied rondom Vorstenbosch tot een prachtige leef- en woonomgeving. Een omgeving waar de Bourgondische inslag tastbaar is in vestingstadjes die getuigen van een rijke historie.

    
Bebouwingsmogelijkheden voor uw kavel
De ruimte en vrijheid die u op een kavel van Ruimte voor Ruimte ervaart, heeft u ook als het gaat om het bouwen. Binnen de kaders van de regels en voorschriften kunt u uw huis naar eigen idee ontwerpen en realiseren. Deze bebouwingsmogelijkheden staan onder andere in het bestemmingsplan en het welstandsbeleid van de gemeente Bernheze. Belangrijk is dat de woningen passen bij het landelijke en groene karakter van de omgeving.

Locatie bouwkavels Bernheze
Vorstenbosch is een van de vijf kernen van de gemeente Bernheze, waar in totaal zo'n 30.000 inwoners leven, waarvan ongeveer 1.500 in het charmante Vorstenbosch. Bernheze kent als zoveel Brabantse gemeenten een rijk verenigingsleven. Sport en cultuur gaan er hand in hand en in Vorstenbosch en de directe omgeving vindt u verschillende sportaccommodaties. Er zijn onder andere een voetbal- en tennisvereniging, maneges en op een paar kilometer afstand van Vorstenbosch kunt u golfen in het groen in golfpark De Leemskuilen. Ook voor een ontspannende fiets- of wandeltocht biedt de omgeving met haar natuurgebieden talloze mogelijkheden. Uw dagelijkse boodschappen kunt u in Vorstenbosch doen, voor zorg kunt u terecht in de omliggende kernen. Voortgezet onderwijs vindt u bijvoorbeeld in Uden, Veghel, 's-Hertogenbosch en Oss, waar u tevens terecht kunt voor alle stadse zaken die u wenst op het gebied van uitgaan, cultuur en winkelen. Door de ligging aan de provinciale wegen en de A50 zijn deze gemeenten uitstekend bereikbaar met de auto.  

Prijslijst
Kavel    Kavelgrootte     Prijs V.O.N.     
1           867 m2              € 229.500,-
2         400 m2               verkocht
3          363 m2                verkocht
4         961 m2               € 250.000,-     
5         951 m2               € 250.000,-     
6          562 m2               verkocht   
7         250 m2               €  87.000,-     
7A        250 m2               €  87.000,-
8         674 m2                € 189.000,-     
9         787 m2                verkocht
10         775 m2              € 209.500,-     
11         674 m2             € 189.000,-     
12         678 m2              € 189.000,-
13         562 m2              € 168.500,-

Kijk voor meer informatie over de bouwkavels in Velp op de website van Ruimte voor Ruimte.
Link ruimte voor ruimte: http://www.ruimtevoorruimte.com/vorstenbosch.


Daarom nu nieuwbouw!

De 10 voordelen van nieuwbouw voor u op een rij:

1.Lage bouw-, architecten en bouwbegeleidingskosten
Op dit moment zijn de bouwkosten ongekend laag en kunt u rekenen met een m3 prijs van  € 300,- tot € 325,00. Wij komen van een niveau af van meer dan € 500,- euro per m3. Tevens zijn de architecten- en bouwbegeleidingskosten bijzonder laag.
 
2. Financieel aantrekkelijk
Een nieuwbouwwoning biedt ook nog andere financiële voordelen. U betaalt geen overdrachtsbelasting zoals op een bestaande bouw woning  en bespaart bovendien  fors op uw energiekosten. Bovendien is de rente nog steeds historisch laag. Wij kunnen vrijblijvend adviseren bij uw financiering.

3. Onderhoudsvriendelijk
U heeft de eerste 10 jaren sowieso nauwelijks onderhoud  en vele garanties op uw materialen en uw droomwoning.

4. Duurzaam en verantwoord
U kunt gebruik maken van de meest  duurzamere materialen en zo bijdragen aan een beter milieu en alle energiebesparende technieken toepassen die u een mooie besparing opleveren.

5. Dubbele renteaftrek van uw hypotheek gedurende 4 jaar
Indien u een kavel koopt is het nog steeds mogelijk om gedurende 4 jaar van een dubbele renteaftrek te profiteren. De eerste 2 jaar op uw nieuwe woning in aanbouw en uw bestaande woning. De volgende 2 jaar op uw nieuwe woning en uw oude woning.

6. Energiezuinig
Het dak, gevels en vloeren van een nieuwbouwwoning zijn veel beter geïsoleerd dan in een bestaande woning.  Hierdoor profiteert u dan ook van beduidend lagere energielasten, zeker in vergelijking met een bestaande woning (-25%).

7. Subsidie op energiezuinige woning
 Energiezuinige huizen zijn beter voor het milieu en goedkoper. Vanuit de overheid wordt de toepassing naar energiezuiniger en duurzamer woningen gestimuleerd middels allerlei soorten regelingen.

8. Aangename temperatuur, vernieuwende technieken
Steeds vaker worden nieuwbouwwoningen uitgerust met energiezuinige vloerverwarming, waardoor u een aangenamere temperatuur heeft en bovendien meer inrichtingsvrijheid en ruimte in uw woning. U kunt in deze tijd ook gebruik maken van de nieuwere technieken zoals warmtekoppelingen en koude-/warmte opslag.

9. Gezond en veilig
U kunt uw woning direct voorzien van energiezuinige ventilatiesystemen voor een gezondere leefomgeving, professioneel rookalarm en inbraakwerend hang- en sluitwerk is iets wat standaard wordt meegenomen in deze tijd.

10.Uw eigen droomwoning
Last but not least kunt u op deze manier echt uw eigen droomwoning creëren, met de exacte architectonische uitstraling die bij u past, een woning helemaal ingedeeld naar eigen ontwerp, materialen en afwerkingsniveau wat bij u past. Nu verantwoord investeren in nieuwbouw geeft perspectief op rendement in de toekomst. Bovendien is een droomwoning bouwen leuk.
Overdracht Status Verkocht Koopsom € 250.000,- vrij op naam Aanvaarding In overleg Bouwvorm Soort object Bouwgrond Bouwvorm N.v.t. Bouwgrond Ja Ligging Aan rustige weg, vrij uitzicht, open ligging en in bosrijke omgeving Indeling Perceeloppervlakte 951 m² Kadasteroppervlakte 951 m² Kadastrale gegevens Gemeente VORSTENBOSCH Sectie A Perceelnummer 999 Oppervlakte 951 m² Eigendomssituatie Volle eigendom

Foto's

Route van naar Rietdijk Peelstraat Kavel 5, 5476 VS Vorstenbosch

Brochure

Gebruik het onderstaande formulier om de brochure van deze woning te downloaden.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.